VALGFAG

Musik

Udforsk dit musiske talent

Prøv kræfter med nye instrumenter og bliv bedre til det, du allerede kan spille.

Spil sammen

Musik er noget, vi skaber sammen. Derfor er fællesskabet helt afgørende.

Kor og koncerter

Flere gange om året afholder vi koncerter, som musikeleverne deltager i.

Vælg mellem flere forskellige musikvalgfag, hvor du udforsker sammenspil, sang og fede rytmer.

Sammenspil

Guitar

Teaterkoncert

Teaterkoncert-uge for hele skolen

Hvert år går alle elever på efterskolen sammen for at lave et brag af en teaterkoncert. På blot fem dage bliver stykket til, inden der er premiere for lokale skoler, forældre, søskende og venner.

Alle har en opgave i teaterkoncert-ugen: Nogle står på scenen og spiller skuespil, andre skriver replikker eller spiller i bandet. Danserne laver de fedeste trin, og lys- og lydfolkene sørger for, at teknikken spiller. Andre bygger scenen op, står for det praktiske eller laver PR til sociale medier.

Det er en helt fantastisk oplevelse, som hele skolen er sammen om. Teaterkoncert-ugen ligger i efteråret og indgår som en del af introforløbet, hvor eleverne bliver rystet sammen.

Fællessang

Sangtime: Fællessang for alle elever

Én gang om ugen samles elever og lærere om at synge sammen. Vi synger fællessange fra Efterskolesangbogen, Højskolesangbogen og andre sange, der er oppe i tiden, eller som rummer et relevant budskab.

Sangtimerne tager hver gang udgangspunkt i et tema, så vi i løbet af året kommer omkring et væld af forskellige melodier og sange af både ældre- og nyere dato.

Eleverne er også selv med til at foreslå sange, som vi sammen synger til sangtimen.

NYSGERRIG PÅ MERE?

Gå på opdagelse i vores andre valgfag