PRIS OG TILSKUD

Hvad koster det at gå

på Nørre Nissum Efterskole?

Bliv klogere på, hvad et efterskoleår koster lige her.

Meget er inkluderet i vores pris

Alle udgifter til vinterlejrskole, sprogrejse i 9. klasse, studieture i Danmark for eleverne på Change- og Move-linjerne, skoledragt og et spillersæt er inkluderet i vores forældrebetaling.

Vælger du Global- eller Klima-linjen i 10. klasse, må du dog regne med en egenbetaling, og det samme gælder, hvis du vælger periodefaget skiinstruktør (forhør nærmere om eksakt beløb).

Skoleårets indmeldelsesgebyr (3500 kr.) betales først ca. 10-11 mdr. før skolestart. Betalingen for hele skoleåret er fordelt over 10 rater.

I skoleåret 2024-2025 er skolepengene pr. uge i 42 uger: 2890 kr./uge.

Herfra trækkes: Statslig elevstøtte = min. 674 kr. – max. 1399 kr. pr. uge.

Find din egenbetaling

Der ydes statstilskud oveni, og egenbetalingen ved hjælp af prisberegneren her.

Vi vil altid gerne hjælpe dig med spørgsmål omkring økonomien, hvor du kan ringe til os på skolen eller sende en mail til afdelingsleder Jens Frølund på jf@nissum.dk med dit spørgsmål, så skal vi gøre alt for at svare, så godt vi kan.

Statsstøtte

Statsstøtten er afhængig af husstandsindkomsten, uanset den/de to voksnes biologiske tilknytningsforhold til barnet.


Der er reduktion i indkomstgrundlaget for søskende under 18 år, som bor i husstanden (folkeregisteradresse) – 41.168 kr. pr. søskende.

Lokal efterskolestøtte

Har du en lav husstandsindtægt på grund af særligt økonomisk belastende forhold (sygdom, skilsmisse, arbejdsløshed el. lign.), kan vi i enkelte situationer efter en individuel vurdering tildele ekstra økonomisk støtte ud over de ovenfor nævnte beløb, så egenbetalingen bliver yderligere reduceret.


Du kan læse mere om muligheden og ansøge om lokal efterskolestøtte her.

Du kan også kontakte skolen for flere oplysninger, hvis du ønsker at vide mere om denne mulighed.