HALVÅRLIGT VALGFAG
Om du er mesterkok eller bare elsker at hyggespise, så er madkundskab faget, hvor du får stillet din sult.
Du lærer at lave alt fra de klassiske danske retter til julemad og vegetariske lækkerier - alt sammen med gode råvarer.
Bagning og finere kager stifter du også bekendtskab med, ligesom du for eksempel kan prøve at lave bolcher og andre søde sager.
Du kan have Madkundskab som én gang om ugen. Valgfaget varer et halvt år.
I vores madkundskabslokale er der fire fuldt udstyrerede køkkener, så du kan lave mad, som om du var derhjemme.
Vi kommer hele smagspaletten rundt. Med madkundskab på skemaet kan du fremover brillere i køkkenet hjemme hos mor og far, eller når du engang flytter hjemmefra.
Vi arbejder både med nye, spændende og gode, gamle opskrifter, som du kan bruge til hverdag og fest. Du får lov til at være med, lige fra indkøbsseddelen skal laves, til maden står færdig og skal spises.