VALGFAG

Volleyball

Smash til bolden i volley

Volleyball er et sjovt og spændende spil, som du hurtigt bliver bidt af, når først du kommer i gang.

Uanset om du har mange års erfaring eller er nybegynder i volley, så kan du hos os lære det, du skal bruge for at begå dig på banen og udvikle dit spil til næste niveau.

Vi deltager i turneringer, så du kan prøve dine volley-kræfter af i kampe mod andre efterskoler.

Du kan have Volleyball som valgfag 2-4 timer om ugen.

En sjov sport med vennerne

Volley er et spil, som giver et rigtig godt sammenhold, og som også sagtens kan spilles i fritiden - både i hallen og på vores beachvolleybane i haven.

Volley drenge/piger

For begyndere og øvede

I Volley-valgfaget, der er opdelt mellem drenge og piger, vil vi lære dig volleyspillet fra bunden.

Vi hjælper dig med slagene, så du hurtigt kan lave både baggerslag, fingerslag – serve og smashe. Når vi har grundspillet på plads, vil vi stille og roligt bygge på med flere tekniske og taktiske udfordringer.

Her vil du blandt andet lære om forskellige indløb og fremløb, smash og backspike. Samtidig vil vi udvikle dit benarbejde, og hjælpe dig med at bruge det aktivt til at forbedre både dine slag og din springstyrke.

I timerne har du næsten altid en bold mellem hænderne, og vi sørger for, at du ofte vil spille med nogen på dit eget niveau. Så du skal også nok blive udfordret, hvis du har spillet volley gennem flere år.

Volley Max

For dig, der vil tage dit spil til næste niveau

Volley Max er valgfaget til dig, der brænder for volley og gerne vil spille og træne mere end to timer om ugen og på et udvidet niveau.

I Volley Max vil der være stort fokus på detalje- og færdighedstræning både på holdet som helhed og ikke mindst på det individuelle plan.

Du vil derudover få erfaring med at være volleyballdommer.