Tlf: 97891004
E-mail: nne@nissum.dk

Volleyball

Volley er et sjovt og spændende spil, som du hurtigt bliver bidt af, når først du kommer i gang.

Vi vil lære dig volleyspillet fra bunden, så frygt ikke, hvis du aldrig har spillet volley før. Vi hjælper dig med slagene, så du hurtigt kan lave både baggerslag, fingerslag – serve og smashe. Når vi har grundspillet på plads, vil vi stille og roligt bygge på med flere tekniske og taktiske udfordringer.

Her vil du blandt andet lære om forskellige indløb og fremløb, kantsmash og backspike. Samtidig vil vi udvikle dit benarbejde, og hjælpe dig med at bruge det aktivt til at forbedre både dine slag og din springstyrke.

I timerne har du næsten altid en bold mellem hænderne, og vi sørger for, at du ofte vil spille med nogen på dit eget niveau. Så du skal også nok blive udfordret, hvis du har spillet volley gennem flere år.

Volley er et spil som giver et rigtig godt sammenhold, og som også sagtens kan spilles i fritiden, både i hallen og på vores beachvolleybane i haven.

Volley 4 timer er linjefaget til dig, der brænder for volley og gerne vil spille og træne mere end to timer om ugen og på et udvidet niveau. Her vil der være stort fokus på detalje- og færdighedstræning både på holdet som helhed og ikke mindst på det individuelle plan, ligesom du vil få erfaring med at være volleyballdommer.

Skal Nørre Nissum være din kommende efterskole?

Tilmeld dig her