Tlf: 97891004
E-mail: nne@nissum.dk

Rytmisk gymnastik og dans - øvede

I undervisningen tager vi udgangspunkt i grundgymnastikken, men arbejder også med inspiration fra dansens forskellige genrer og stilarter. På den måde vil du blive præsenteret for et bredt undervisningsindhold.

Der arbejdes med grundteknikker, smidighed, styrke og koordination, og når sekvenser bliver sat sammen til serier, skal der arbejdes med flow, æstetik og udtryk tilpasset genren.

Der vil i træningen desuden indgå håndredskaber som f.eks. viftevimpler, vimpler, bolde, køller og/eller tøndebånd. Du vil blive udfordret på din musikalitet, din kropsbevidsthed og din koordination. Undervisningen finder sted i skolens gymnastiksal, hvor spejlvæggene foldes ud, og musikanlægget spiller højt. Vi forventer, at du bidrager til en god og positiv træningskultur, hvor fællesskab, godt humør, sved og koncentration er i fokus. Holdet bidrager til skolens opvisninger med 2-3 serier.

Rytmisk gymnastik og dans – showhold, øvede er for dig, der også ønsker at komme ud til flere gymnastikopvisninger end de obligatoriske, hvor alle skolens elever deltager. Til disse ekstra opvisninger repræsenterer showholdet efterskolen med serieuddrag fra den obligatoriske opvisning samt de serier, der er blevet arbejdet med i undervisningen. Der vil på den måde blive sammensat et særligt opvisningsprogram til showholdet.

Der vil ca. være 3-5 ekstra opvisninger i perioden fra februar til april.

Aktiv 1

Vil du være en del af holdet?

Bliv elev
Aktiv 2