Tlf: 97891004
E-mail: nne@nissum.dk

Krea & design

Elsker du at forsvinde i et fedt kreativt projekt? Så er valgfaget Krea & Design helt sikkert noget for dig. Du har stor indflydelse på, hvilken retning af designverdenen vi skal udforske og skabe i.

Krea & Design holder til oppe på vores hyggelige loft, hvor vi har en masse plads og redskaber til rådighed. Et miljø hvor du kan give kreativiteten frit løb og lave spændende ting, som du kan få glæde af fremover. I undervisningen får du inputs, inspiration og udfordringer gennem fællesprojekter med fokus på at lære nye kreative processer. Ud over fællesprojekterne kan og må du selv vælge, hvad du kaster dig over.

Vi vil hjælpe dig med at finde din kreative side frem, så du kan gøre alle dine idéer til virkelighed. Du kan lave små projekter eller fordybe dig i et større projekt. Faktisk kan du lave lige præcis det, som du brænder for. Så er du nysgerrig og har lyst til at folde dig ud kreativt, er Krea & Design helt sikkert noget for dig.
Vi glæder os til at hjælpe dig med det, du har lyst til at lave – og følge dig i processen med at skabe noget rigtig fedt!

Du kan vælge, om du vil have Krea og Design 2 eller 4 timer.

Dine muligheder i vores kreative værksteder:

Keramik – raku, porcelæn, stentøjsler
Vi arbejder med forskellige lertyper, teknikker og brændingsformer.

Kreativt værksted
I vores kreative værksted kan du kombinere flere forskellige materialer. Du kan arbejde med alt fra glas, filtning, vævning, broderi, smykker til akryl og akvarel – kort sagt alt, hvad der er relevant for netop din kreative proces.

Grafisk tryk – vi leger og eksperimenterer med alle mulige former for tryk
Vi arbejder med linoleum, stempelgummi, rammetryk og anderledes tryktyper, eksempelvis gyotaku og cyanotype.

Sy – redesign, design og syning af eget tøj
Med udgangspunkt i netop dine ønsker lærer du at omsætte dine idéer til tøj med et personligt udtryk – du kan f.eks. designe og sy festkjoler, t-shirts og sweatshirts af strækstoffer, bukser og shorts, jakker, nederdele og meget andet.

 

Aktiv 1

Vil du være en del af holdet?

Bliv elev
Aktiv 2