Tlf: 97891004
E-mail: nne@nissum.dk

Håndbold

Håndbold 2 timer 

Håndbold 2 timer er håndbold, som du kender det fra klubben. Vi træner spillets facetter og slutter af med at spille kamp. Det er for dig, der har spillet håndbold før og som gerne vil deltage i efterskolekampe. 

Træningen er både teknisk og taktisk baseret, og vi træner frem imod det at spille kampe. 

Håndbold 2 timer er kønsopdelt – dvs. der er en pigetræning kun for piger og en drengetræning kun for drenge.  

Håndbold Max 

Håndbold Max er for dig, som ikke kan få nok. Håndbold Max træningens fokus er individuelt, dvs. at træningen er målrettet til at gøre dig til en bedre håndboldspiller. 

Træningen vil fokusere på motorisk, fysisk, teknisk og taktisk/analytisk udvikling af dig som spiller. 

Vi vil give dig bedre motoriske og fysiske forudsætninger for at præstere på håndboldbanen, udvikle dig teknisk i form af afleveringsteknik, skudteknik og finteteknik. Desuden vil i løbet af året videoanalysere dig i kamprelaterede situationer og give dig en bedre forståelse af dit eget spil. 

Håndbold Max er både for drenge og piger, da individuel træning ikke forudsætter at træne med samme køn.  Håndbold Max kan vælges som tillæg til Håndbold to timer, så man i alt ender med fire timers håndbold.

Håndbold Mix (Begynder) 

Har du aldrig spillet håndbold før, eller har du kun spillet meget lidt for længe siden? Så er håndbold mix lige noget for dig.
I valgfaget Håndbold Mix lærer du spillet at kende fra bunden af. Vores mål er smil og sved på panden. Vi spiller med flere forskellige bolde – både almindelige håndbolde og skumhåndbolde. 

Håndbold Mix er et begynderhåndboldfag for både drenge og piger.

Samarbejde med Lemvig Nissum Håndbold (LNH)

Har du lyst til endnu mere håndbold, har vi et tilbud til dig, hvor du får mulighed for at spille og træne med LNH.  LNH er et holdfællesskab som vi er en stor del af. Det er et håndboldtilbud for unge, der ønsker at spille håndbold både på elite- og breddeniveau. Træningen finder sted i skolens egen hal. Du behøver altså ikke bekymre dig om, hvordan du kommer til og fra træning.

Hvad kan du bruge håndbolden til

Se hvad tidligere elever har brugt håndbolden til.

 

 

Aktiv 1

Vil du være en del af holdet?

Bliv elev
Aktiv 2