Tlf: 97891004
E-mail: nne@nissum.dk

Fodbold

Har du lyst til at udvikle dit fodboldspil yderligere, så er du kommet til det rette sted. Vi giver dig mulighed for at få fra 2 og helt op til op til 6 timers træning i ugen – på vores egen kunstgræsbane. Vi vil arbejde med at udvikle dig både teknisk, fysisk og psykisk. Vi sørger for at træningen bliver både varierende, spændende og udfordrer dig, uanset hvilket niveau du kommer med.

I løbet af året vil vi også inddele jer i hold, så I får mulighed for at spille sammen med nogle, I passer med niveaumæssigt. Vi kommer ikke uden om, at konditionen også er vigtig som fodboldspiller, og derfor vil vi hjælpe med at du får opbygget en grundform. I løbet af året deltager vi også i forskellige turneringer både indendørs og udendørs, hvor vi spiller mod andre efterskoler fra hele landet.

Samarbejde med Lemvig GF

Hvis du har mod på endnu mere fodbold og har lyst til at spille turneringsfodbold. Så har du mulighed for at melde dig ind i Lemvig GF, som du en gang i ugen kan træne med og spille kampe for i weekenderne. Træningen vil foregå på vores egen kunstgræsbane i løbet af stilletimen, så du skal ikke bekymre dig om transport til og fra træning.

Skal Nørre Nissum være din kommende efterskole?

Tilmeld dig her