Tlf: 97891004
E-mail: nne@nissum.dk

Boldspil i vand

Er du en rigtig vandhund – så vil dette fag helt sikkert falde i din smag. I vores egen svømmehal vil du få mulighed for at prøve kræfter med fire forskellige spil, som giver dig mulighed for at boltre dig i vandet med en bold mellem hænderne.

Vandpolo

Du vil her få mulighed for at afprøve denne olympiske disciplin. Spillet i sig selv minder mest af alt om håndbold i vand med mindre mål – her bare uden skruebolde og harpiks.

Undervandsrugby

Som navnet angiver skal du her kæmpe under vandet. Hvert hold har et net på bunden af bassinet, som der skal scores i med en tung bold, som konstant søger mod svømmehallens hvide bund. Et sjovt og udfordrende spil som sætter lungerne på prøve.

Vandvolley

I dette spil er volleynettet flyttet fra hallen til svømmehallen. Men reglerne er stadig de samme. Bolden tillader vi os dog at skifte ud med en badebold engang imellem.

Basket i vand

Endnu et kendt spil fra idrætstimerne, som nu foregår i vandet. I hver side står to basketball kurve, som der skal scores i. Men det bliver altså alt andet end lige en smule sværere, når du skal træde vande imens.

Skal Nørre Nissum være din kommende efterskole?

Tilmeld dig her