Tlf: 97891004
E-mail: nne@nissum.dk

Band

Spiller du et instrument eller elsker du at synge, så får du her mulighed for at spille i band sammen med de andre elever. Vi spiller flere forskellige slags musik, og hvis du har et forslag til et nummer, lytter vi også gerne.

Skolen har et flot nyt musiklokale med masser af instrumenter i høj kvalitet, som vi stiller til rådighed både i undervisningen og i fritiden. Men du må selvfølgelig også gerne tage dine egne instrumenter med.

Når vi har fået øvet en masse numre, skal vi selvfølgelig også optræde med dem. Det får vi rig mulighed for til forskellige arrangementer for elever og forældre. Heriblandt tre café-aftener i løbet af året, hvor du kan optræde for hele elevflokken, samt et større musikarrangement på skolen som eksempelvis vores forårskoncert.

I vores teaterkoncertuge er der også mulighed for at give den fuld gas i bandet med intensiv øvning og tre forestillinger.

Derudover vil vi rigtigt gerne ud og optræde for andre, hvis muligheden byder sig. I undervisningen vil der også være mulighed for at indspille nogle af de sange vi spiller i skolens nye lydstudie. Skolen har udstyr stående, som giver mulighed for at optage i høj kvalitet. Der er mulighed for at vælge band enten 2 eller 4 timer ugentligt.

Scene og Eventtekniker

Mød Rasmus Primdahl som brugte musikken og efterskolen som afsæt til at blive eventtekniker.

Musikeren

Mød Anders Bro hvor engagerede lærere gav ham endnu mere mod på at kaste sig ud på musikscenerne.

Aktiv 1

Vil du være en del af holdet?

Bliv elev
Aktiv 2