Tlf: 97891004
E-mail: nne@nissum.dk

Idé, event og projektmager

Ide event og projektmager er et tilbud til dig, der går i 10. klasse og har lyst til at skabe, udvikle og gennemføre forskellige projekter, som kan gøre en forskel i andres hverdag – med et særligt fokus på frivillighed og socialt entreprenørskab.

Her vil du på egen krop opleve, hvad det vil sige at gå fra viden til handling. Vi vil lære dig at blive bedre til at få ”den gode idé”, vurdere og udvikle på den for så til sidst at føre idéen ud i livet.

I løbet af året vil du opleve flere forskellige ting:

Projekt forløb

Du får mulighed for at udvikle din egen gode idé, som kan være med til at gøre en forskel her på Nørre Nissum Efterskole, eller en idé som du kan udvikle eksternt i samarbejde med forskellige organisationer, som bygger på samme værdigrundlag som os.

Praktiske forløb

Vi vil her, i samarbejde med skolens værksteder, have fokus på processen fra idé til produkt.

Praktik

I dele af undervisningen får du mulighed for at komme i praktik i enten et håndværksmæssigt erhverv eller i landbruget. På den måde kan du blive mere afklaret omkring, hvilken uddannelse du vil tage i fremtiden.

Københavnertur

Vi tager afsted på en fælles tur til København for at se nærmere på, hvad andre har gjort for at føre deres idéer ud i livet. Samtidigt vil vi få os nogle forskellige kulturelle oplevelser.

Skal Nørre Nissum være din kommende efterskole?

Tilmeld dig her