Tlf: 97891004
E-mail: nne@nissum.dk

Global teenager

Global Teenager er et tilbud til dig, som er elev i 10. klasse. Vi er en del af et internationalt projekt i Palæstina i samarbejde med Folkekirkens Nødhjælp og YMCA i Betlehem.

Det betyder, at vi fordyber os i Israel/Palæstina konflikten, som må siges at være en af de mest komplekse og relevante konflikter i verdenen. Det vil vi gøre med forskellig tværfaglig undervisning, som skal hjælpe dig med et få en større kulturforståelse. I undervisningen vil du både få forbedret dine sprogkundskaber, blive mere opmærksom på samfundsforhold og religionsdebatter. Du vil lære om et lands historie og geografi samt få ledertræning og finde ud af, hvordan man laver fundraising.

Det hele kulminerer, når vi skal på en 8 dages rejse til Israel/Palæstina og opleve kulturen på nærmeste hold. Du vil få lov til at overnatte hos en lokal familie, og vi skal høre oplæg om konflikten fra forskellige organisationer. Vi skal besøge Jerusalem, hvor vi har fokus på de tre store religioner i området. Og så skal vi lave praktisk arbejde ved at plante oliventræer.

Så er du nysgerrig på andre kulturer, og vil du gerne tage ansvar for den verden, vi lever i. Så skal du være en del af Global Teenager holdet.

Skal Nørre Nissum være din kommende efterskole?

Tilmeld dig her