Tlf: 97891004
E-mail: nne@nissum.dk

Fag

AFTRYK

Få viden om den verden vi lever i og få mulighed for at engagere dig og gøre en forskel.
Læs mere

Biologi

I biologi vil du blive klogere på både naturen og din egen krop. Faget omhandler alt det levende, og alt det som påvirkes af det levende.
Læs mere

Dansk

I dansk skal vi arbejde i dybden med det danske sprog. Gennem arbejdet med forskellige tekster bliver du bedre til at analysere, fortolke og reflektere over det du læser.
Læs mere

Engelsk

I engelsk vil vi forbedre din forståelse af sproget, så du bliver endnu bedre til aktivt at bruge det både mundtligt og skriftligt.
Læs mere

Fysik/kemi

I Fysik og Kemi skal vi kigge nærmere på naturvidenskaben, så vi får en bedre forståelse for, hvordan naturvidenskaben konstant bruges i hverdagen.
Læs mere

Geografi

Hvorfor er det lige der findes forskellige årstider? Hvad betyder solens vendekredse og polarkredsen? Alt det og meget mere vil du lære om i geografi.
Læs mere

Global teenager

Global Teenager er et tilbud til dig, som er elev i 10. klasse. Vi er en del af et internationalt projekt i Palæstina i samarbejde med Folkekirkens Nødhjælp og YMCA i Betlehem.
Læs mere

Historie

Du skal have historie 1 time ugentligt, hvis du er elev i 9. klasse. Her skal du lære om både Danmarks- og verdenshistorien.
Læs mere

Idé, Event og Projektmager

Ide event og projektmager er et tilbud til dig, der går i 10. klasse og har lyst til at skabe, udvikle og gennemføre forskellige projekter, som kan gøre en forskel i andres hverdag.
Læs mere

Idræt

I Idræt på Nørre Nissum Efterskole skal vi prøve kræfter med en masse alternative idrætsgrene, og vi skal forberede vores årlige gymnastikopvisninger.
Læs mere

Kristendom

Vi skal gennem samtale og diskussion lære om nogle af livets store spørgsmål. For på den måde at få en bedre forståelse på kristendommen.
Læs mere

Matematik

I matematik på Nørre Nissum Efterskole vil vi klæde dig på, til at du kan bruge matematikken på din fremtidige uddannelse og kan bruge den i din hverdag.
Læs mere

Samfundsfag

I samfundsfag bliver du klogere på det samfund, vi lever i, hvordan det er opbygget og får en god forståelse og viden om både politik og økonomi.
Læs mere

Tysk

Vi vil udvikle dine evner indenfor det tyske både mundligt og på skrift, så du kan formulere dig klart og forståeligt.
Læs mere

Skal Nørre Nissum være din kommende efterskole?

Tilmeld dig her