VÆRELSER

Sådan skal du bo

De fleste af værelserne er to-mandsværelser, men vi har også tre-mandsværelser og enkelte værelser til fire personer.

Du kommer til at bo sammen med én, to eller tre andre rumboer på et hyggeligt værelse. Nogle værelser har køjesenge, mens andre har enkeltsenge. Alle elever har en arbejdsplads og et skab til rådighed. Toilet og bad deler man med de andre på gangen.

Drenge og piger bor på hver deres gange. Undervejs i skoleåret holder vi besøgsaftener, hvor eleverne får lov til at besøge hinandens værelser på tværs af gangene.

En tryg base på værelset

Vi placerer jer sammen med jeres rumbo(er) inden skoleårets begyndelse med baggrund i den samtale, som vi har haft på Nye elevers dag.

Du kommer ikke nødvendigvis til at bo med din bedste kammerat, men vi sørger for, at værelset bliver en tryg base for dig. Og hvis du og din rumbo har lidt svært ved at få talt sammen, skal vores kontaktlærere nok hjælpe til med at få løst jeres problemer.

Så længe du er positiv, åben og klar på at få en ny værelseskammerat, så er vi sikker på, at du får en god oplevelse ud af at bo med forskellige personer.

Drengeværelser

Drengene bor i venstre fløj af skolen. Nogle bor helt oppe under taget, mens andre værelser er tættere på fællesarealerne.

Pigeværelser

Pigerne er fordelt på fire gange i skolens højre fløj. Mange af værelserne er vendt ud mod haven eller fjorden med en smuk udsigt.

Goddag til nye rumboer

To gange i løbet af skoleåret flytter du til et nyt værelse og får nye rumboer. Vi ryster simpelthen posen, og vores grundtanke er, at alle kan bo med alle. På den måde lærer du endnu flere af de andre på skolen godt at kende.

Vi har rigtig gode erfaringer med at skifte rumboer og værelser, og vi tror på, at det er med til at udvikle din tolerance, åbenhed og respekt overfor andre.


Så længe du er positiv, åben og klar på at få en ny værelseskammerat, så er vi sikker på, at du får en god oplevelse ud af at bo med forskellige personer.