VALGFAG

Fodbold

Bliv en bedre spiller på banen

Har du lyst til at udvikle dit fodboldspil yderligere, så er du kommet til det rette sted. Vi giver dig mulighed for at få fra 2 og helt op til op til 6 timers træning i ugen – på vores egen kunstgræsbane.

Vi vil arbejde med at udvikle dig både teknisk, fysisk og psykisk. Vi sørger for at træningen bliver både varierende, spændende og udfordrer dig, uanset hvilket niveau du kommer med.

Du kan have Fodbold som valgfag 2-6 timer om ugen.

Fællesskab på holdet

Fodbold handler om meget mere end den enkeltes præstationer. Hos os er samarbejde og fællesskab i fokus, samtidig med at vi har øje for din individuelle udvikling.

I løbet af året vil vi inddele jer i hold, så I får mulighed for at spille sammen med nogle, I passer med niveaumæssigt. Vi deltager i turneringer både indendørs og udendørs, hvor vi spiller mod andre efterskoler fra hele landet.

Klubfodbold

... mens du går på efterskole

Hvis du har mod på mere klubfodbold, har vi på Nørre Nissum Efterskole et samarbejde med Lemvig GF. Her træner vi en gang om ugen på efterskolens kunstgræsbane, og holdene deltager i DBU's klubturnering.

Tilbuddet er for dem, der gerne vil spille mange kampe både i klub- og efterskoleregi. Der vil være ca. 10 kampe efterår og 10 kampe forår. Kampene passes ind i efterskolelivet, så man så ikke går glip af noget på skolen.


Vær opmærksom på en merbetaling til spillertøj, kontingent (Lemvig GF) og buskørsel til alle udekampe.

For mere info skriv til bb@nissum.dk.

DBU-klubturnering

Populært tilbud til pigerne

På Nr. Nissum Efterskole deltager vi i DBU's klubturnering med pigerne. Vi tilmelder os i Serie 2 Kvinder, hvilket betyder, at vi spiller mod de voksne – og det er der mange fordele ved:

Kampe i nærheden

For det første skal vi ikke køre så langt, da det er klubber i nærheden.

Kvalificeret modstand

Det giver super træning at møde hold med erfaring og styrke, og som kan give vores dygtige piger kvalificeret modstand.

Fællesskab på rekordtid

Det er en rigtig god måde at få sammenspillet holdene på inden de vigtige efterskolekampe, og det har været enormt populært blandt pigerne, da de udover at blive sammenspillet på banen også får et fantastisk godt fællesskab på rekordtid.

Det er frivilligt, om man vil være med på vores DBU-hold.

Tilbuddet indebærer typisk 10-12 kampe ekstra i efterårssæsonen udover efterskolekampene, men ikke ekstra træning.

Man skal minimum have 4 timers fodboldtræning i ugen for at kunne vælge DBU klubfodbold på Nr. Nissum Efterskole.

Uddan dig til fodboldtræner

I forbindelse med vores periodefag vil der være mulighed for at tage første modul i UEFA's træneruddannelse. Forløbet varer 14 timer i foråret hvorefter du vil kunne kalde dig C1 fodboldtræner.

Dommerkursus

Mulighed for tilvalg af fodbolddommeruddannelse

Nørre Nissum Efterskole tilbyder i samarbejde med den lokale dommerklub og DBU Jylland at tage fodbolddommer grunduddannelsen her på skolen.

Henover to weekender vil der komme en instruktør, der vil guide jer igennem teori, afsluttene med en prøve i fodboldloven.

En grunduddannelse, der vil styrke og forbedre dit kendskab til fodbold.