Tlf: 97891004
E-mail: nne@nissum.dk

Stort indryk til første elevstævne i tre år

Der var fulde huse, da omkring 300 jubilarer indtog NNE lørdag til det første elevstævne, skolen har kunnet holde siden nedlukningen. De årgange, der ville have haft jubilæum i 2020 og 2021 var også inviteret, så der var mulighed for at hilse på hinanden på tværs af de gamle årgange.

Selskabets ældste jubilar var Christian Mejdahl, tidligere formand for Folketinget, som havde 65 års jubilæum. Og ellers var årgangene repræsenteret helt ned til 5-års jubilarerne samt rigtig mange elever fra de to seneste årgange, der er gået ud af skolen.

Dagen startede traditionen tro med repræsentantskabsmøde, hvor repræsentanter fra hver årgang er inviteret til at høre om skolens drift, økonomi og nye tiltag.

Derefter stod skolens køkkenpersonale for en festmiddag med hindbærdrøm til dessert – en klassiker, som elevstævnedeltagerne efterhånden er begyndt at forvente.

På parken beviste de tidligere elever, at alder og erfaring også er en fordel på fodboldbanen, hvor de nuværende elever måtte se sig slået 3-1. Samtidig var der sangtime i foredragssalen, fortællecafé om AFTRYKsfagene og mulighed for at få en rundvisning.

Dagen sluttede med jubilæumskaffe og rigtig mange aftaler om at ses igen til næste jubilæum.

Se fotos af jubilæumsårgangene her.

Tilbage
Aktiv 1

Vil du være en del af holdet?

Bliv elev
Aktiv 2