Tlf: 97891004
E-mail: nne@nissum.dk

Introuge 2.0 sluttede af med en kæmpe fest

En slags gentagelse af introugen var det, der ventede eleverne, da de efter to måneders hjemmeundervisning endelig havde fået lov til at komme tilbage til skolen. Der var fællesgymnastik, sang, varm kakao og forskellige valgfagstilbud ud over den almindelige undervisning.

Også i weekenden var der lagt op til ekstra mange ryste-sammen-aktiviteter. De kulminerede lørdag aften i et brag af et Melodi Grand Prix under ledelse af Mathilde ØD og Nikoline Busk.

– Konceptet var ”MGP – det er bare noget, vi leger”, og vi havde lagt op til, at man kunne vælge en MGP-sang, men det vigtigste var, at man havde det sjovt med det, fortæller Nikoline.

Otte grupper havde valgt at stille op, og der blev lavet små præsentationsvideoer, så det mindede om det rigtige Grand Prix. Eleverne havde også stillet en rigtig scene op med lyd og lys, så det så helt professionelt ud.

– De skulle bare give den gas. De fleste grupper sang faktisk selv, og så var der en enkelt gruppe med playback, siger ØD.

Det blev ”Hingstens Sønner” bestående af Magnus Jensby, Rasmus Windeløv og Karl Johan Jacobsen, der løb med sejren for Ed Sheeran’s sang ”I See Fire”, som de selv spille instrumenter til.

Til slut fik alle knæklys og dansede løs til ”Ladi-ladi-ladiooh”.

– Det var en kæmpe fest, fortæller pigerne.

Tilbage
Aktiv 1

Vil du være en del af holdet?

Bliv elev
Aktiv 2