Tlf: 97891004
E-mail: nne@nissum.dk

FCM fik stor NNE-opbakning mod Braga

120 NNE-elever var torsdag aften med til et brag af en Europa League-kamp, da FCM tog imod portugisiske S.C. Braga. 

Af Nicklas Ramskov Højer, 10. kl.

Kampen er ikke gået i gang, men det er den i den grad ude på lægterne. Hjemmeholdets fans kæmper bravt, for at få en fed stemning stablet på benene – allerede fra en tidlig start. Det lykkedes med lidt hjælp af en tidlig hovedstødsscoring , der bragte hjemmeholdet foran med 1-0 mod udeholdet S.C. Braga fra Portugal.

Efter den tidlige scoring, gik der ikke lang tid før der var gang i hele stadionet. Folk jublede og råbte ad fulde lungers kraft, og der gik ikke længe før hæse stemmer begyndte at tage over i slagsangene.

Alle de ca. 120 fremmødte nissumfolk heppede glædeligt med på de sungne sange, som de så godt kender fra diverse hjemmekampe på Nissum . Der var en duft af både pølser, øl og cigaretrøg, men også en duft af friskhed. Rundt på lægterne var der sort og røde trøjer, så langt øjet rakte.

Modsat hjemmeholdets fans var udeholdets fans. Her stod c a. 150 mennesker og skrålede igennem på portugisisk. S.C. Bragas fans havde en fest, da der blev scoret til stillingen 2-2, 5 minutter før tid. Festen blev ret hurtigt afbrudt, for da Midtjylland inde i overtiden fik tilkæmpet sig et straffespark, udbrød der jubel over alt, som om der allerede var scoret.

Alle blev stille og ventede spændt på hjemmeholdets Evander, der placerede bolden på straffesparkspletten og gik til bolden. Han satte den iskoldt modsat målmanden, og et jubelbrøl brød igen ud. Det var en forløsning for næsten alle på MCH Arena. Humøret var i top på vej hjem i bussen. Alle var glade og havde haft en god aften. Der var snak, latter og konstruktiv kritik til spillerne fra FC Midtjylland.

Tilbage
Aktiv 1

Vil du være en del af holdet?

Bliv elev
Aktiv 2