REJSER OG TURE

Vi elsker at rejse ud for at suge oplevelser og viden ind

På tur med nye venner

Flere gange i løbet af året pakker vi taskerne og rykker skoledagen ud af de faste rammer. Destinationerne er både indenfor landets grænse og ude i den store verden.


Vinterlejrtur til Norge

I uge 4 tager alle elever og en masse lærere på skitur til Geilo i Norge.

På vinterlejrskolen bliver du udfordret på dine færdigheder på skipisterne - men også på samarbejde og evnen til at hjælpe hinanden med at få en fantastisk tur.

Det er elever fra skivalgfagsholdet, som underviser kammeraterne i at begå sig på ski, inden de skal prøve kræfter med Norges snedækkede bakker.


Rejser for 10. klasse

Oplev Danmark og verden med AFTRYK

I AFTRYK-fagene Move, Klima, Global og Change rejser eleverne i 10. klasse ud for at blive klogere på den verden, vi lever i.

Global

I mange år har Global-turen gået til Israel/Palæstina, hvor eleverne lærer om konflikt og fred, oplever kulturmøder og planter oliventræer. På grund af krigen i Gaza overvejer vi i øjeblikket destinationen for rejsen i 2024.

Klima

Med rygsæk på går Klima-rejsen med tog ud i Europa. Eleverne er med til at beslutte destinationerne for interrail-tuen i samspil med lærerne. Fokus er at opleve bæredygtig turisme og spændende klimaløsninger i vores nabolande.

Move

Eleverne i faget Move skal i den grad bevæge sig på deres studietur i Danmark. Turen har fokus på udfordringer og adventure, og i aktiviteterne får eleverne skubbet grænser og bliver bedre til at samarbejde.

Change

Studieture for Change-eleverne handler om at opdage, hvor fedt det er, at gøre noget for andre. Turen foregår i Danmark og har fokus på frivillighed og lokale projekter, der gør en forskel.


Sprogrejse til Berlin

9. klasser rejser til Tysklands sprudlende hovedstad, hvor fokus er på landets spændende historie, politik og sprog.