Tlf: 97891004
E-mail: nne@nissum.dk

Biologi

I biologi vil du blive klogere på både naturen og din egen krop.

Faget omhandler alt det levende, og alt det som påvirkes af det levende. Så med ny viden, vil vi gøre dig klogere på, hvordan naturen og mennesket lever og hænger sammen.

Selve undervisningen er stort set papirfri, derfor forventes det, at du har en bærbar computer med et PDF-redigeringsprogram til undervisningen. For alt undervisningsmaterialet vil blive udleveret som filer.

Lære mere om biologi på Nørre Nissum Efterskole

Da I alle sammen har haft natur og teknik og biologi i folkeskolen, vil vi arbejde med en masse forskellige emner, da I hver især har lært om forskellige ting. Vi skal altså igennem en masse spændende emner, så du får en bred viden om biologi, som du vil kunne bruge fremadrettet.

Du kommer ikke bare til at sidde i klassen og lytte, for vi skal også selv ud og lave forskellige tests i undervisningen. Vi skal blandt andet tage blodprøver og bakterieprøver og undersøge dem i mikroskoper. Der vil selvfølgelig stadig være normal klasseundervisning, og her lægger vi vægt på en god samtale i undervisningen mellem lærer og elever.

Aktiv 1

Vil du være en del af holdet?

Bliv elev
Aktiv 2