Tlf: 97891004
E-mail: nne@nissum.dk

Zoom-bageriet er et skønt afbræk

Havregrynsboller, chokolademuffins, cookies og kanelsnegle er nogle af de godter, der er blevet kreeret i de små køkkener rundt omkring i landet af NNE-elever.

Af Jasmin Sangild, 10. kl.

Hver tirsdag eftermiddag står skønne Katrine Venø altid klar i køkkenet med et hyggeligt zoommøde , som alle elever kan deltage i, lige meget om man er en stjerne i at ælte, eller om det med bagetiden ikke altid går lige godt. Jeg er personligt ikke særlig rutineret i at stå i et køkken, men denne aktivitet er noget, jeg ser frem til hele ugen.

Jeg har været med til at bage chokolade muffins, cookies, roulade og sidste kreation var kanelsnegle. Nogle ting går dog ikke helt som planlagt, men så er det skønt at have en guide over skærmen, der viser hvert enkelt step, så alle kan være med.

Jeg synes, at bagning er et helt vildt skønt afbræk fra skolen og en sjov måde at få et godt grin med de savnede venner samtidig med, at man kan forkæle familien med nogle godter til aftenkaffen.

Stemningen er altid i top i bageriet, og man får altid et stort smil på læben – lige gyldigt om det er det obligatoriske ”vis mig din dej” billede, eller når kanelsneglene er mere sorte end forventet. Lige præcis denne aktivitet er en, jeg har været fast deltager af , da det er en god måde både at få lært en masse og forhåbentlig forbedre sine evner, hvis man er lidt udfordret i køkkenet – men også en måde hvor man kan få drøftet alt mellem himmel og jord med både lærer og elever.

Katrine Venø står for selve aktiviteten, men der er ofte den ”hemmelige gæstebager”, som er nøje udvalgt af selveste Katrine. Denne gæstebager er hovedguiden gennem bagningen, men Katrine er altid klar til at redde folk i diverse situationer. Zoom-bagning er ifølge mig en perfekt måde at bruge min eftermiddag, og jeg tror også, at min familie er godt tilfredse med resultaterne – de forsvinder i hvert fald hurtigt.

Tilbage
Aktiv 1

Vil du være en del af holdet?

Bliv elev
Aktiv 2