Tlf: 97891004
E-mail: nne@nissum.dk

Venner i førertrøjen og kammerater på glatis

De hjemlige omgivelser i Nørre Nissum er i denne uge skiftet ud med Geilo, Norge. Her udfordres elever på deres evner på skipisterne – men også på deres sammenhold og evne til at hjælpe hinanden.

Det er nemlig skivalgfagsholdet, der fungerer som instruktører for kammeraterne, så både nybegyndere og øvede får trænet deres teknik, inden de skal ud at prøve kræfter med grøn, blå, rød og sort bakke.

– Instruktørerne har klaret sig virkelig godt på mit hold. De har været gode til at lære fra sig, og de snakker pænt til os, så det har fungeret rigtig godt, fortæller Cathrine “Havbjerg” Gammeljord og bliver bakket op af Mette Gerbek Jensen.

– De har været vildt gode og har taget hånd om alle, uanset om man er mindre god eller virkelig dygtig – der er niveauer til alle, forklarer Mette.

Lærer ved at lære fra sig

Skivalgfagsholdet tog afsted tre dage før resten af holdet for at få nogle ekstra dage, og så kunne de nå at øve sig lidt, inden de selv skulle tage førertrøjen på.

– Det har virkelig gjort noget godt med de tre ekstra dage. Jeg har udviklet mig meget, fordi vi har lært nogle øvelser, som kan bruges til at lære fra sig. Det har jeg lært meget af, siger Laura Bak Rahbek, som har savnet at kunne stå på ski de seneste år.

Også Nanna Vinther har været afsted mange gange før, men hun føler stadig, at hun har fået noget helt nyt med fra at være skiinstruktør.

– Den første dag havde jeg nybegynderne, og det var virkelig sjovt at se, hvor meget de udviklede sig på kort tid. Det var også lidt sjovt at se venner og veninder lidt på glatis, smiler hun.

Skrevet af Maria Brunsgaard

Interviews foretaget af: Malene Enøe og Sara Bækbo

 

 

Tilbage
Aktiv 1

Vil du være en del af holdet?

Bliv elev
Aktiv 2