Tlf: 97891004
E-mail: nne@nissum.dk

Vådt friluftsdøgn endte tørskoet

Vejrguderne ville ikke være med, da NNE lagde op til efterårets sædvanlige friluftstur. Det, der skulle have været en tur ud af huset til et friluftsdøgn på en shelterplads, blev i stedet til aktiviteter både ude og inde på efterskolen.

– Vi lavede pasta carbonara på trangia, og det gik faktisk meget godt i forhold til omstændighederne, fortæller Johanne Torp og Karen Marie Byskov, der sammen med resten af elevflokken nåede at blive godt våde under madlavningen.

Alligevel var der en del elever, der valgte at blive ude omkring bålet for at lave snobrød og skumfiduser og hygge trods regnvejret. Andre valgte at trække ind på skolen for at spille bold og brætspil.

Dagen efter var madlavningen rykket indenfor, og den væltende regn betød også, at NNE’s egen version af “Alle mod én” kom til at foregå i hallen frem for ude i det voldsomme vejr.

– Vi skulle dyste mod de andre, der havde fødselsdag samme måned som en selv, og så skulle alle andre gætte, hvem der ville vinde, fortæller Karen Marie Byskov.

– Det var alle mulige forskellige konkurrencer – for eksempel skulle nogle af os, der var født i oktober, puste balloner op og så få dem til at sidde fast på væggen. Alle andre skulle så gætte, hvor mange der blev siddende. Svaret var nul. Elendige hår! siger Johanne Torp med et grin.

Selv om de to piger gerne ville have været på friluftstur, så var de ret glade for, at den blev rykket indenfor, i stedet for at alle skulle være gennemblødte.

 

 

Tilbage
Aktiv 1

Vil du være en del af holdet?

Bliv elev
Aktiv 2