Tlf: 97891004
E-mail: nne@nissum.dk

Våd tur i kano på Silkeborgsøerne

Som en del af en alternativ uge i uge 21 var hele 9 årgang på Nørre Nissum Efterskole på kanotur fra Silkeborg til Ry.

Af Maja Thomsen, 9. kl.

Bussen kørte tidligt kl. 8.00 mandag morgen fra efterskolen, med en god stemning fra alle eleverne. Vi ankom til Silkeborg ved 10-tiden, og blev modtaget af Leo, som var elevernes guide for dagen. Vi blev delt op i hold på 2-3, og så var det ellers bare i vandet.

Kanoen var tung at få i vandet, men med lidt samarbejde gik det godt. Først sejlede vi ned ad åer, pakket ind i grønne træer, og så ud på en stor sø, hvor der skete et lille uheld med nogle som gik på grund og tippede i vandet. Vejret var lunt og der var vindstille, det holdt sig tørt største del af tiden og solen kiggede frem ind i mellem. Halvvejs holdt vi pause hvor vi satte kanoerne, og fik madpakker som var lavet hjemmefra.

Der var en hyggelig stemning og der var grin og godt humør hele vejen. Efter sejlede vi videre mod Ry, hvor der skete et lille uheld igen med en tippende båd.

Da vi fik øje på Ry langt nede af den sidste del af åen, begyndte skyerne at trække sig sammen og et kæmpe regnvejr slog løs. Heldigvis reddede regntøjet de fleste, men der var også et par uheldige stykker, som blev gennemblødte. Til sidst ankom vi til en lille havn, hvor nogle mænd hjalp os op fra kanoen. På turen hjem var der stille og alle eleverne fik sovet, folk var trætte efter en god tur på vandet.

Tilbage
Aktiv 1

Vil du være en del af holdet?

Bliv elev
Aktiv 2