Tlf: 97891004
E-mail: nne@nissum.dk

Underholdning i topklasse på årets sidste aften

Grin, hygge og fællesskab var i højsædet, da kontaktgrupperne stod for forskellige indslag rundt om bålet.

Af Maria Brunsgaard Krogshede

Der var faktisk næsten ikke tid til at græde eller nå at tænke over, at efterskoleåret langsomt var ved at rinde ud, da eleverne sad rundt om bålet på afslutningsaftenen.

Selv om de var trætte efter tre dage i Rønbjerg og en sidste dag i Fårup Sommerland, gav eleverne den fuld gas ved afslutningslejrbålet i Gryden. Sjældent har aftenen klappet så gnidningsfrit igennem alle indslag, og sjældent har så mange elever modigt kastet sig ud i både replikker, mimen, sang og vittigheder – foran hele flokken.

Aftenen blev styret kyndigt af Frederik Bredtoft og Mads Nysum, som guidede elever og medarbejdere sikkert igennem de mange konkurrencer, sketches og sange.

Der var mange sjove indslag iblandt. For eksempel fik vi lov til at se, hvordan undervisningen ville se ud, hvis alle lærerne var syge, og TAP’erne skulle undervise. Køkkenleder Margit bød i sketchen velkommen til matematik uden tal, hvortil en kæphøj elev spurgte, om det var lige som kødretter uden kød – til stor jubel og latter fra publikum.

En anden kontaktgruppe havde skrevet Thomas Helmigs ”Malaga” om, så omkvædet lød ”Så godnat Lilla Gang, godnat København. Mine længslers vingesus. Sov Lyserød, og laaange drengegang. Jeg lukker mine øjne på NNE”.

Alt i alt var det en rigtig hyggelig aften mere flere grin og færre tårer end det ofte før er set på årets sidste aften.

 

Tilbage
Aktiv 1

Vil du være en del af holdet?

Bliv elev
Aktiv 2