Tlf: 97891004
E-mail: nne@nissum.dk

Spændt og lidt vemodig stemning før værelsesbyt

Elevflokken går i dag første værelsesbyt i møde og gør sig klar til at skulle dele den næste tredjedel af året med en ny værelseskammerat. På både drenge- og pigegangen har der spredt sig en lidt vemodig stemning blandet med en summen af spændthed over, hvad der mon er i vente.

– Tænk hvis man slet ikke har noget til fælles med sin nye værelseskammerat. Vi har håndbold til fælles, så vi ved, vi har noget at snakke med hinanden om på værelset, fortæller Silje Johansen.

Hendes nuværende værelseskammerat Sigrid Boje Mortensen er enig i, at det er en mærkelig fornemmelse, man står med.

– Værelset her er mit hjem – det er her, jeg har base. Jeg har det virkelig underligt med, at der i aften er en anden, der skal sove i min seng, siger hun.

På drengegangen bliver værelsesbyt-dagen også mødt med blandet fornøjelse.

– Det er lidt røv! Det er bare et rigtig godt værelse, det her, siger Karl Johan Jacobsen og gestikulerer mod sine værelseskammerater Emil Nordentoft og Rasmus Windeløv.

Erfaringen siger dog, at det hele plejer at ende godt.

– Værelsesbyt ryster posen, så man får lært nogle nye at kende. Man får også en erfaring med sig ud i livet om, at man kan bo sammen med forskellige typer af mennesker, så det er en rigtig fin ting, at de får nye værelser, fortæller lærer og pædagogisk leder Solvej Gasseholm, som er en af de ansvarlige for værelsebyttet.

Tilbage
Aktiv 1

Vil du være en del af holdet?

Bliv elev
Aktiv 2