Tlf: 97891004
E-mail: nne@nissum.dk

NNE tager førstepladsen i kæmpe-domino

Som en del af en hyggelig caféaften på efterskolen torsdag aften, havde tre drenge arrangeret et “lille” stunt med madrasser.

– Vi havde set på Instagram, at forskellige efterskoler havde lavet kæmpe-domino, og at det var Lyngs, der første lige nu. Så det blev vi da nødt til at slå, forklarer Magnus Hansen, som var en af drengene bag ideen.

Konceptet går ud på, at eleverne står på en lang række med deres madras foran sig, og så skal en kædereaktion gå i gang fra den ene ende, så alle ender med at falde ned på deres egen madras og vælte næste “dominobrik”.

Drengene havde lavet et slideshow, der viste, hvordan det skulle foregår og markeret med tape, hvor de forskellige primærgrupper skulle stå.

– Det var megasjovt, og vi var omkring 150 elever med i det, så nu er det også, der har lavet den længste, siger Magnus glad. Han havde arrangeret det sammen med Martin Daubjerg Pedersen og Simon Sørensen.

Nu gælder det om at få skabt opmærksomhed på nettet, hvor drengene har indsendt videoen til forskellige humorsider på Facebook. Indtil videre har en side med 50.000 følgere ved navn Dansk Humor delt videoen, men drengene har større ambitioner.

– Det kunne jo være fedt, hvis vi blev delt af Anders Hemmingsen, som har en million følger, smiler de.

 

 

Tilbage
Aktiv 1

Vil du være en del af holdet?

Bliv elev
Aktiv 2