Tlf: 97891004
E-mail: nne@nissum.dk

NNE holder sammen på afstand

I denne tid hvor alting er lidt anderledes zoom’er vi dagligt ind på hinanden både fagligt og socialt.

Undervisningen foregår i en skøn vekselvirkning mellem at mødes i zoom-rummet til gennemgang af dagens stof, gruppearbejde i små zoom-rum og individuel opgaveløsning.
Vores idræts- og gymnastiklærere krydrer dagene med fysisk udfoldelse.

Eftermiddags- og aftenaktiviteter foregår også i zoom – det er alt fra quiz og konkurrencer, morderleg og hyggesnak i sofaen. Eleverne hygger sig med at deltage og nyder når lærerne forlader zoom-rummet.

Hver uge holder vi også k-gruppe tid i zoom, hvor vi får vendt hvordan vi alle går rundt og har det. Her vises også værelser frem og dystes i gakkede konkurrencer.

Elever og lærere har en lukket gruppe på facebook – også her er der gang i den. Elever og lærere udfordrer hinanden i forskellige aktiviteter i bedste ”kædebrevs-stil” – det er hyggeligt og fedt at se alle de sjove videoer

Eleverne er blevet opfordret til at lave en sjov prank på deres forældre – TAK kære forældre for velvilligt at stille op og give anledning til gode grin.

Køkkenet lægger dagligt opskrifter ud til eleverne, så de kan byde ind på køkkenvagter derhjemme – der er et kæmpe påskeæg på højkant til den elev, der lykkes med at tage et billede af en succesfuld familiemiddag.

Sidst men ikke mindst er der selvfølgelig lagt rengøring ind i elevernes skemaer – selv tak forældre 😉

 

Vi savner vores elever og GLÆDER os til at få dem tilbage på NNE.

Indtil da er vi stolte af elevflokkens evne til at holde sammen på afstand.

Tilbage
Aktiv 1

Vil du være en del af holdet?

Bliv elev
Aktiv 2