Tlf: 97891004
E-mail: nne@nissum.dk

Musik er sjovest sammen med andre

Årstiden lægger op til forårskoncerter, og Nørre Nissum Efterskole byder igen i år alle til gratis koncert. 9. klasseelev Sofie Helligsø  glæder sig til at stå på scenen til sin første rigtige koncert.

Det er både musik og gymnastik på programmet, når Nørre Nissum Efterskole onsdag den 3. april kl. 19.00 byder alle interesserede velkommen til forårskoncert med gymnastikopvisning.

Koncerten byder på et udpluk af de indslag, som skolens samspils-, guitar- og e-musik-hold har øvet i løbet af året. En af de elever, der har været med på et samspilshold er Sofie Helligsø, som synger og spiller klaver.

– Jeg har spillet i fire-fem år, men det er bare sjovere at spille sammen med andre. Det er rigtig hyggeligt at være med til musik på NNE, fortæller Sofie, som skal synge  Lukas Graham-nummeret Ordinary Things.

Sofie har før spillet til skoleteater og lignende, men det er første gang hun skal optræde ved en rigtig koncert. Her skal hun både synge og spille tamburin.

– Jeg er lidt nervøs, for hvad nu hvis det går galt, og jeg synger forkert, eller min stemme knækker, siger Sofie spændt.

Hun har dog masser af opbakning på selve aftenen. Ud over sin søster Signe Helligsø, som også skal synge og spille ved koncerten, kommer hele familien Helligsø inklusive bedsteforældre og støtter op.

Efter koncerten er der kaffe og kage, og så står alle skolens 156 elever for en gymnastikopvisning. Hele aftenen på Nørre Nissum Efterskole er gratis, og alle er velkomne.

Tilbage
Aktiv 1

Vil du være en del af holdet?

Bliv elev
Aktiv 2