Tlf: 97891004
E-mail: nne@nissum.dk

Magien sker, når dragten kommer på

Måneders forberedelse. Øve, øve, øve. Koordination og koncentration.

Der skal et stort stykke arbejde til for at stable en gymnastikopvisning med 150 elever på benene. Men det er det hele værd, mener gymnastiklærer Katrine Venø, som står pavestolt efter årets første gymnastikopvisning.

– Det er altid svært for nogle af dem at se meningen med det undervejs, men der skete noget helt magisk i går, da de fik dragterne på. Lige pludselig falder alle brikkerne på plads, og når alle gør det, som de skal, så hænger det sammen på en helt fantastisk måde. Så kan de mærke fællesskabet – og det er lige nøjagtigt det, som gymnastik kan, fortæller hun.

Eleverne opførte for hele skolens personale, som forsøgte at klappe og juble hele hallen op.

– Man kunne tydeligt se, hvor stolte de var. De betød rigtig meget, at de fik lov til at opføre det for et publikum, siger Katrine.

Opvisningssæsonen ser noget anderledes ud i år pga. Corona-restriktioner, og den næste opvisning – for elevernes familier – bliver livestreamet. Det bliver i princippet de eneste to opvisninger i år, men når vejret bliver sommerligt, er det planen, at der skal optages sekvenser af opvisningen på Nissum Park, og ved skov og strand. Hvis forsamlingsrestriktionerne tillader det, kan forældrene se frem til en udendørs opvisning sidst på året.

Tilbage
Aktiv 1

Vil du være en del af holdet?

Bliv elev
Aktiv 2