Tlf: 97891004
E-mail: nne@nissum.dk

Lidt som en rigtig festival

Sommeren snusede til NNE, da der i weekenden var festivalstemning i haven. For kun anden gang nogensinde blev der holdt NNE Festival, med alt hvad der skal til: Telte, musik, slush-ice og havespil.

Festivalplakaterne har i flere uger sat forventningen i vejret, hver elev havde fået sin egen festivalbillet, og hegnet skulle naturligvis også væltes. Det var netop detaljegraden, der gjorde forskellen, mente flere “festivalgæster”.

– Det føltes lidt som en rigtig festival, når der var gjort så meget ud af det. Jeg synes faktisk, det var ret kreativt – og ikke noget man hører om, at der bliver gjort på andre efterskoler, fortæller Juliane Gjerløw Alstrup.

Det var blandt andet de 1.000 indkøbte Sun Lollies og at der var et rigtigt band udefra, som kom og spillede, der særligt gjorde indtryk. Derudover kunne man også høre NNE’s egne bands, som stillede op på festivalscenen.

– Det var sjovt at spille på festivalen. En lille koncert, der passede godt til lejligheden – og så kunne man mærke stemningen, fortæller Lotte Davidsen, der var med som sanger på scenen.

Hun deltog også i den første udgave af NNE Festival sidste år og havde igen i år glædet sig til det.

– Det bliver en af de ting, man husker. Det er noget anderledes, end det vi plejer, og så var det også godt vejr – det gør bare noget godt for stemningen, smiler Lotte.

En af dem, der virkelig havde taget det gode vejr til sig, var Rasmus Kirk Jørgensen, som troppede op i shorts og korte ærmer.

– Det var liiiidt koldt til sidst, indrømmer han, men han fik også nogle gode oplevelser ud af dagen.

– Man endte med at være sammen med en masse, man måske ikke normalt lige får snakket med. Vi var mange, der spillede pløk (havespil) og hyggede med det på kryds og tværs, fortæller Rasmus.

Efter en weekend fuld af dans, spil og alle de Sun Lollies, man kunne spise, så ligner NNE Festival for alvor en tradition, der er kommet for at blive.

Tilbage
Aktiv 1

Vil du være en del af holdet?

Bliv elev
Aktiv 2