Tlf: 97891004
E-mail: nne@nissum.dk

Kender du typen – i Palæstina?

Folkekirkens Nødhjælp var på besøg tirsdag i AFTRYKS-faget Global, der tager udgangspunkt i konflikten mellem Palæstina og Israel. Gæsteunderviserne havde en række lidt anderledes indslag med, som var med til at gøre livet i Palæstina mere konkret og forståeligt, ifølge Karen Marie Byskov, som går på linjen.

– Vi så en video fra en familie i Palæstina, og når de stoppede videoen, skulle vi gætte – lige som de gør i “Kender du typen?”. Det var sjovt og mere håndgribeligt at få sådan et indblik i en families liv, fortæller hun.

Derefter skulle de lave “De store hummusdyst” – hvor de sædvanlige kager og kreationer fra “Den store bagedyst” var skiftet ud med hummus. Endelig skulle de lægge budget for en palæstinensisk familie.

– Det gav lidt mere indsigt, at man selv sad med tallene og fik at vide, hvor mange penge den enkelte familie havde at gøre med, og så kiggede på en prisliste over, hvad tingene koster i Palæstina – i forhold til hvis man bare havde læst en tekst om det og skulle lave opgaver derudfra, forklarer Karen Marie Byskov.

Tilbage
Aktiv 1

Vil du være en del af holdet?

Bliv elev
Aktiv 2