Tlf: 97891004
E-mail: nne@nissum.dk

Høje hæle og butterfly

“Åh, de smukke unge mennesker…”. Ikke et øje var tørt, da alle stillede op i deres stiveste puds fredag aften til årets gallafest. Der var stilfulde jakkesæt og smukke kjoler, og mon ikke de fleste også havde gjort sig lidt ekstra umage med at sætte håret. Der var i hvert fald glade ansigter til de mange par- og vennebilleder, der skulle tages i aftenens anledning.

Årets gallapar blev fundet ved lodtrækning og afsløret over for drengene, som herefter har “friet” til deres partner som invitation til festen.

De tre kontaktgrupper, som har stået for planlægningen af årets gallafest, var godt tilfredse med aftenen.

– Der var nogle småfejl her og der, men jeg synes, at det gik rigtig godt alligevel. Der var mange kåringer i år, men det syntes folk bare var sjovt, fortæller Mille Skovgaard, og Clara Nansen er enig.

– Det bedste var musikken. At der kom et band og spillede, det gjorde, at folk virkelig gav den gas, fortæller Clara.

Undervejs havde køkkenet sørget for tre retter lækker mad, og lærerne skænkede alkoholfri Mojito, Strawberry Daiquiry og Filur-drinks.

Efter hovedretten dansede eleverne lancier – for første gang uden at have øvet sig på forhånd. En lærerkvadrille dansede for oppe på et plateau, og så kastede eleverne sig modigt ud i dansetrinnene.

En god oplevelse – og en del grin – rigere gik eleverne til køjs ud på aftenen.

Tilbage
Aktiv 1

Vil du være en del af holdet?

Bliv elev
Aktiv 2