Tlf: 97891004
E-mail: nne@nissum.dk

Genbrugsguld bliver til tasker og puder

Hvorfor smide gamle bannere, cowboybukser eller stofrester ud, når de med et par kreative ideer og lidt snilde kan blive til flotte puder, indkøbsnet, tasker og meget andet? Det budskab gik rent ind hos eleverne, da Merete Knudsen fra “Den Grønne Tråd” holdt stor krea-workshop for 30 elever tirsdag eftermiddag.

– De har virkelig været gode til at gribe den – og finde på alverdens ting ud fra de materialer, de fik til rådighed, fortæller krea-lærer Signe Refshauge Kjær.

Også gæstelæreren var imponeret over elevernes gå-på-mod og kreativitet. Hun viste forskellige designs frem, som hun selv havde lavet af genbrugsmaterialer – blandt andet en sommerjakke af to gamle skjorter, en mulepose af arbejdsbukser og et indkøbsnet af mormors gamle blonder.

To af de elever, som havde kastet sig ud i selv at designe en taske, var Carla Grønne og Marie Rosenkvist. En lille, lækker handtaske af et par gamle jeans.

– Det er helt vildt, at man kan lave noget så fedt af et par gamle cowboybukser. Og vi har ikke rørt en symaskine siden 5. klasse, så vi er faktisk lidt stolte af den her, siger pigerne og tilføjer, at tasken jo nok må blive et “delebarn”, når de engang forlader efterskolen.

 

Tilbage
Aktiv 1

Vil du være en del af holdet?

Bliv elev
Aktiv 2