Tlf: 97891004
E-mail: nne@nissum.dk

Forstanderen ofrer håret for verdens fattigste

Seks initiativrige piger på NNE har fået forstanderen med på en sjov gimmick i forbindelse med årets sogneindsamling. Hvis pigerne kunne samle mere end 8.000 kroner sammen, måtte de klippe Brian Hoff i en flot karsefrisure på 11 mm.

– Det startede mest i sjov. Sejers (Sofie Sejersbøl, red.) slyngede ud, om vi ikke skulle klippe Brian karse. Vi havde set en video med ideer til, hvad man kunne få folk til at gøre, hvis man samlede penge ind, og så spurgte vi ham, fortæller Sofie Vindum Poulsgaard.

I første omgang var forstanderen ikke meget for projektet, men pigerne fik ham overbevist. Det viste sig, at der var mange, der gerne ville støtte en god sag – og samtidig hjælpe verdens fattigste. Det lykkedes nemlig pigerne at samle over 13.000 kroner ind til Folkekirkens Nødhjælp.

– Det var virkelig vildt. Der blev ved med at komme penge ind både på Facebook og mobilepay, fortæller Ida Rimmer.

Forstanderen holdt naturligvis sit løfte og lagde hoved til, da pigerne stillede op med trimmer.

– Det var ret tilfredsstillende at få lov til at tage trimmeren, griner Sofie VP.

De Globale Teenagere har alle hjulpet til med at samle penge sammen, og det samlede resultat endte på over 22.000 kroner, som går til at afhjælpe de klimaforandringer og problemer forårsaget af Coronakrisen i verdens fattigste lande.

Tilbage
Aktiv 1

Vil du være en del af holdet?

Bliv elev
Aktiv 2