Tlf: 97891004
E-mail: nne@nissum.dk

Farverige kjoler og strøgne skjorter

Fredag den 21. juni blev der afholdt gallafest her på skolen. Det var en stor succes, og i løbet af aftenen blev der både danset lancier, spist lækker mad og uddelt priser.

Af Rikke Seeberg og Frida Rønn

Fredag aften var stemningen på skolen helt i top. Alle var klædt i det fineste skrud, håret sat, og smilet gik fra øre til øre.

Ved 5-tiden fredag eftermiddag kom drengene galant med en rose i hånden og hentede hver deres gallapartner på pigegangen til aftenens begivenhed.

Herefter blev det obligatoriske fællesbillede af hele elevholdet taget. Alle stod stilrent i deres skarpe jakkesæt og farverige kjoler. Nu var den mindeværdige gallafest begyndt.

Eleverne satte sig alle til bords og nød den længeventede middag, som køkkenet havde lavet til dem. Her blev de forkælet i stor stil med tre-retters middag.

Under middagen blev der uddelt kåringer fra årets løb. Her blev der uddelt priser såsom årets smil, årets pumper og årets iværksætter. Eleverne der modtog diverse priser blev klappet hele vejen op til scenen. Takketalerne var dog lidt tynde. Som Solvej bagefter nævnte, skal der måske øves takketaler til næste år, da de stort set alle bestod af den ene sætning ”tak for stemmerne”.

I løbet af de sidste to uger har alle eleverne øvet sig til et af aftenens højdepunkter – at danse lancier. Lancieren bragte smil på læberne, og eleverne satte deres eget særpræg på dansen. Det var første år at lancieren var en del af gallafesten på Nørre Nissum Efterskole. Herefter fortsatte dansen i salen.

 

Tilbage
Aktiv 1

Vil du være en del af holdet?

Bliv elev
Aktiv 2