Tlf: 97891004
E-mail: nne@nissum.dk

Fantastisk stemning til Color Run

Det var perfekt løbevejr – hverken for koldt eller for varmt, da NNE i dag gennemførte sin egen version af Color Run. Inspireret af det landsdækkende løb, bliver der kastet farver efter løberne, hvis hvide t-shirts ikke bliver ved med at være hvide særligt længe.

Løbeglæden går igen fra det originale Color Run, men det helt særlige ved NNE’s version er, at det er et sponsorløb, og at eleverne har skaffet sponsorater for hver runde, de løber. Pengene går til projektet Keep Hope Alive, som handler om at plante oliventræer hos palæstinensiske landmænd, så de kan beholde deres jord.

Det lykkedes tirsdag eftermiddag at samle næsten 40.000 kroner ind til projektet, hvilket var betydeligt mere end sidste år, så arrangørerne på 10. klasse-linjen Global var rigtig godt tilfredse.

– Der var en fed stemning. Alle løb med, så der var rigtig god opbakning. Det var virkelig en fed oplevelse og et godt minde at få med, siger Kasper Sønderby, som blandt andre har stået for at samle sponsorsedler og tælle sponsorater sammen.

Der er præmier både til de elever der har løbet længst, og den der har samlet flest penge sammen til oliventræerne.

Tilbage
Aktiv 1

Vil du være en del af holdet?

Bliv elev
Aktiv 2