Tlf: 97891004
E-mail: nne@nissum.dk

En uge med fokus på fremtidens job

I uge 48 var temaet “Hvad skal jeg være, når jeg bliver stor?” 9. klasse var i praktik eller skrev projektopgave, mens 10. klasserne brugte den første del af dagen i brobygning og arbejdede med OSO om eftermiddagen. Her skulle de dykke ned i et job, som de måske kunne tænke sig i fremtiden og lave et produkt, der var relevant for jobbet. 

Det blev til mange spændende produkter med alt lige fra keramik, valgplakater, podcasts, plantegninger, hjemmesider, hjemmelavede strikkeopskrifter og meget andet.

En af dem, der havde hænderne fulde i ugens løb, var Mads Kjær, som arbejdede med jobbet som fysioterapeut, og hans produkt var forskellige optapeninger af forskellige skader – fx skulder, knæ, ankel osv.

– Man taper en idrætsskade op for at undgå, at fx knæet kommer ud i yderpositioner, hvor det gør ondt. Og så for at sikre stabilitet, fortæller Mads, som har lært en del om uddannelsesforløbet, og hvilke muligheder han har, hvis det er den vej, han vil gå.

– Det har været en fin uge, hvor vi har kunnet arbejde stille og roligt med det, siger han.

Der var stor interesse i elevflokken for politiet, så en større gruppe fik besøg af Gert Mulvad, som er politibetjent – og Karls far. Det var en spændende og lærerig oplevelse for eleverne, som blandt andet fik lov til at prøve uniform og udstyr.

Tilbage
Aktiv 1

Vil du være en del af holdet?

Bliv elev
Aktiv 2