Tlf: 97891004
E-mail: nne@nissum.dk

Det vrimlede ind på Efterskolernes Dag

Det var på alle måder en kontrast til sidste års aflyste festdag, da NNE i år igen kunne slå dørene op til Efterskolernes Dag.

– Efterskolernes Dag er altid en stor festdag, hvor alle sejl er sat til. Køkkenet har bagt kanelkringle, traditionel tro, kaffen er sat over, og eleverne er klar i de forskellige valgfag for at vise skolen frem på bedste vis, fortæller forstander Brian Hoff Larsen.

Hele huset var søndag fyldt op af aktive elever, charmerende rundvisere, informative lærere og flere gæster end nogensinde før. Mellem 180 og 190 familier fik en rundvisning, hvilket er en flot rekord i forhold til tidligere år, hvor ca. 150 familier har besøgt skolen på efterskolernes dag.

Også dagens tilmeldingstal på 88 slog rekord. Her har skolen tidligere modtaget omkring 60-65 tilmeldinger på dagen.

Forstanderen var da også mere end tilfreds med årets arrangement.

– Det er dejligt at mærke, at elever og medarbejdere har gjort sig umage hele vejen rundt for at give gæsterne den bedste oplevelse. Gæsterne var meget taknemmelige for rundvisningerne, og eleverne fik rigtig meget ros for deres engagement og viden, fortæller han og fortsætter:

– I år var det endnu mere specielt ovenpå år 2020, hvor vi slet ingen gæster havde i huset, endelig at kunne åbne dørene igen og hilse gæsterne velkommen til skolen, lyder det fra forstanderen.

Hvis man ikke nåede at udfylde en tilmeldingsseddel på Efterskolernes Dag, kan man gøre det nemt her på hjemmesiden.

 

Tilbage
Aktiv 1

Vil du være en del af holdet?

Bliv elev
Aktiv 2