Tlf: 97891004
E-mail: nne@nissum.dk

Der gik et sus gennem Boxen

Det var en fællesskabsoplevelse af de helt store, da NNE torsdag deltog ved efterskolernes gymnastikstævne i Boxen i Herning. Eleverne var helt klar på, at det var nu, det gjaldt, så de gav den hele armen, da de kl. 17.02 trådte ud på gulvet.

Årets opvisning begynder med en dansesolo af Selma Puntervold, og denne helt unikke måde at begynde en opvisning på, skabte et magisk øjeblik i Boxen, fortæller gymnastiklærer Henrik Møldrup.

– Det gik et sus gennem Boxen, hvor folk helt tydeligvis fik kuldegysninger og klappede midt i nummeret, selv om der egentlig ikke er en pause til at klappe, før resten af holdet går på, fortæller han.

Selma oplevede det også som et særligt øjeblik, da publikum reagerede så positivt på hendes solo.

– Man fik sådan et smil på, som ikke kun var, fordi de minder os om, at vi skal smile, husker Selma, der – selv om hun bestemt ikke er nybegynder foran et stort publikum – alligevel godt kunne mærke lidt nervøsitet, før hun skulle danse.

– Men det var nevøsitet på den gode måde, og man har jo sit hold bag sig, så først og fremmest handler det jo om fællesskabet, siger Selma.

Fællesskabsfølelsen fik heller ikke for lidt på en dag, hvor alt bare klappede.

– De har aldrig været bedre, end de var i går. Det hele spillede bare, siger en glad Henrik Møldrup.

Tilbage
Aktiv 1

Vil du være en del af holdet?

Bliv elev
Aktiv 2