Tlf: 97891004
E-mail: nne@nissum.dk

Colorrun samlede penge ind til Palæstina

230 efterskoleelever deltog tirsdag eftermiddag i en velgørende version af det kendte Colorrun, hvor sponsorpengene skal skaffe penge til oliventræer til palæstinensiske landmænd.

Høj musik, vand og farveeksplosioner på hvide t-shirts. Sådan er opskriften på verdens sjoveste motionsløb, og sådan var det også, da 230 efterskoleelever løb Colorrun for at samle penge ind til Folkekirkens Nødhjælp.

De globale teenagere på Nørre Nissum Efterskole havde planlagt løbet som en del af deres arbejde for at samle penge ind til oliventræer til palæstinensiske landmænd. De havde inviteret eleverne fra Kongensgaard Efterskole til at løbe med, og de to efterskoler havde i den strålende maj-sol en fantastisk ramme til samvær i motionens tegn. Arrangørerne deltog ved at sprøjte med vand og farver på de forbipasserende løbere.

– Det var megasjovt. Farverne er med til at give sjov og ballade, og det giver meget mere motivation for at løbe, end hvis det bare var et almindeligt løb, fortæller Mikkel Helligsøe, som er med i arrangørgruppen.

Løbet foregik rundt om efterskolen i en rute, der gik gennem haven, så der kunne spilles musik til løbet.

– Det var godt, at ruten ikke var så lang – kun 0,8 kilometer, for så opdager folk ikke, at de i virkeligheden har løbet længere, end de tror, forklarer Mikkel Helligsøe, der kommer fra Bækmarksbro.

Lærerne talte runder, og eleverne havde på forhånd fundet sponsorer.

– Jeg tror, vi har fået samlet en del penge ind. Det har typisk var forældre og bedsteforældre, der har sponsoreret løberne – og så har vi da også sponsoreret hinanden – med en krone, griner Amalie Boll, der også har været med til at arrangere løbet.

Tilbage
Aktiv 1

Vil du være en del af holdet?

Bliv elev
Aktiv 2