Tlf: 97891004
E-mail: nne@nissum.dk

1 døgn – 3 dyr

Af Maria Lundgaard Nielsen, 9 kl. og Julie Riis Nielsen, 9. kl.

1 døgn, 3 dyr – det var temaet til dette års friluftsweekend, som startede ud med en cykeltur på omkring 13 km, hvor vi så skulle finde det først dyr, som var en skarnbasse.

– Det var lidt hårdt at cykle, men når vi var inddelt i grupper og skulle lede efter dyr, gjorde det turen meget sjovere. Dog cyklede vi forkert et par gange, men fandt hurtig vejen igen, fortæller Julie Riis med et lille grin.

Vi landede derefter på shelterpladsen, hvor vi lavede lækker mad over bål, og skulle så til og finde det næste dyr, som var et krondyr, rådyr eller bare et stort dyr. Mørket begyndte at komme, og det blev bare mere og mere hyggeligt, og stemningen var bare i top. Bålet begyndte at lyse pladsen op, og der blev fundet skumfiduser, kakao og pandekager frem.

Næste morgen fik vi morgenmad, som bestod af boller med pålæg. Vi begyndte ligeså stille og rydde op, hvor vi fik inddelt forskelige opgaver, for det vi skulle rydde op på.

– Jeg synes, friluftsweekenden var virkelig god, fordi man fik en ny måde at være sammen med alle andre og lære alle bedre at kende, og så var der en virkelig god stemning om aftenen, da vi sad rundt om bålet, fortæller Kamille Mose.

Turen var rigtig hyggelig, og alt i alt havde vi det bare godt og glæder os til næste år.

Tilbage
Aktiv 1

Vil du være en del af holdet?

Bliv elev
Aktiv 2