TILMELD DIG

Sådan bliver du tilmeldt og optaget på Nørre Nissum Efterskole

Du tilmelder dig på siden herunder.

Et år før skolestart bliver du først endeligt optaget.

Guide til tilmelding

Du kan blive tilmeldt op til 6 år før planlagt skolestart. Ved tilmelding reserverer du en foreløbig plads på skolen. Valgfag og linjer skal først vælges kort før orienteringsdagen fem måneder før skolestart.

For at hjælpe dig på vej har vi lavet en oversigt over, hvilke årgange du skal vælge ud fra den årgang, du er i nu. Vælg den årgang, der passer til dit ønske. Vær opmærksom på, at du bliver sendt videre til en anden hjemmeside, når du vælger årgang.


Hvis du skal tilmeldes både 9. og 10. klasse, skal du udfylde tilmelding blanketten to gange. Én gang for hver årgang.

Tilmeldingsblanket

Vælg den skoleårgang, som du ønsker at melde dig til,

og udfyld tilmeldingsblanketten.

(Igangværende år)

Optagelse

Optagelsen er betinget af, at du har besøgt skolen, og at vores tilbud passer til dig og dine personlige og faglige behov. Er der forhold, vi skal være opmærksomme på, så skriv det i notatfeltet på tilmeldingen eller kontakt skolen forud for tilmeldingen.


Et år før dit ophold sender vi dig en opkrævning på et indmeldelsesgebyr på kr. 3.500, og det er her du bekræfter din endelige interesse for dit ophold. Når det er gjort, er der kun tilbage at glæde sig til sit efterskoleophold.

Hvad koster det?

Ugeprisen for at være elev på Nørre Nissum Efterskole uden statstilskud er 2.730 kroner i skoleåret 2023/24. Læs meget mere om pris og tilskud lige her.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 97891004 eller på nne@nissum.dk.