Nørre Nissum Efterskole - din efterskole

Lær os at kende

Vi er meget mere end en idrætsefterskole

På Nørre Nissum Efterskole møder du både dygtige idrætsudøvere, musiktalenter, kreative hjerner og unge mennesker, der har mange andre talenter. Forskellighed er vores styrke, og muligheden for at udvikle sig selv og hinanden er i centrum.

Sport, kreativ og musik

Prøv kræfter med lidt af det hele

Vi har mange forskellige valgfag og dygtige undervisere indenfor især sport, kreative og musiske fag. Blandt andet har vi et højt niveau i håndbold, volleyball, fodbold og badminton.

Vi vægter højt, at der både er plads til dem, der brænder for noget helt specifikt, og til dem, der gerne vil have mange tilbud at vælge imellem.

De bedste rammer

Vi har to idrætshaller, en kunststofbane, en klatrevæg, et fitnesslokale og en svømmehal, hvor du kan udfolde dig.

Skolen har også et rigt musikliv. Vi har nybyggede musikfaciliteter med eget studie. Vi synger sammen hver dag og laver en fælles teaterkoncert i september.

Vi har veludstyrede værksteder til tekstil, billedkunst, keramik og glas, samt håndværk og metal, som også kan bruges i fritiden.

Vi tror på mere end os selv

Nørre Nissum Efterskole bygger på et folkekirkeligt grundlag. Vi mener, kristendommen giver et godt fundament for livet, der rækker langt udover et efterskoleophold, og det præger vores hverdag og fællesskab. 

Høj faglighed

Vi lægger vægt på at det er vigtigt at lære noget, kunne samarbejde og være nysgerrig og vågen. Fagligt prioriterer vi et meget højt niveau i både obligatoriske fag og valgfag. Vi arbejder niveaudelt i de fleste prøvefag.