Om du er til aktiviteter med vennerne udenfor, eller du hellere ved fordybe dig i kreative sysler inde, så har vi omgivelserne til det. Du kan bruge faciliteterne så meget, som du har lyst.

FACILITETER

Vi har nogle af landets bedste rammer at gå på efterskole i

drenge_fodbold

Kunstgræsbane

Danmarks måske højest beliggende kunststofbane med udsigt over Nr. Nissum. Den er stadig helt ny, har professionelle mål og lys, så du kan spille bold døgnet rundt.

Haller

En stor hal med internationale mål og en lidt mindre. Her er der plads til at spille håndbold, badminton, volley, fodbold, basket og meget andet – både i undervisningen og fritiden.

valgfag_klatring

Klatrevæg

Vores 12 meter høje klatrevæg ligger sammen med den store hal. Her kan du under vejledning fra en uddannet instruktør klatre til tops og ringe med klokken.

Fitnessrum

Helt nyt fitnessrum med alt, hvad du har brug for af træningsudstyr og maskiner: to løbebånd, to crossmaskiner, cykler, masser af maskiner og vægte i alle størrelser.

svoemmehal

Svømmehal

Vores svømmehal er 16,6x6m, så der er god plads til dukkert med kammeraterne. Her er mulighed for at spille vand-basket, -polo, -volley og undervandsrugby. Svømmehallen har åbent forskellige aftener og weekender og bruges også i forbindelse med valgfag.

Motor/metalværksted

I vores motor-/metal-værksted er der god plads og forskellige maskiner til rådighed, så du kan fixe din knallert eller lave et projekt i metal. Har du lyst til at lære at svejse, kan du også lære det af vores svejseinstruktør.

Krea-loftet

Vores krea-værksted er stort, hyggeligt og giver en masse muligheder for at udfolde sig kreativt med blandt andet keramik-drejeskiver, glasovn, symaskiner, væve og malegrej.

Madkundskab

Vores hjemkundskabslokale har fem køkkener, så der er rigeligt med plads til at udfolde sig i køkkenet.

Musik

To splinternye musiklokaler og et studie er klar til brug. Musiklokalerne er fede lokaler, hvor der både er mulighed for at indspille og øve med instrumenter i høj kvalitet.

Beachvolleybane

I vores store have er der en ny beachvolleybane med de fineste sand, så du kan bruge de lyse sommeraftener på at spille volley udendørs med dine venner.