Tlf: 97891004
E-mail: nne@nissum.dk

Værelser

Du kommer til at bo på 3 forskellige værelser gennem skoleåret, så du kommer altså også til at have flere forskellige rumboer. På den måde lærer i alle hinanden godt at kende på skolen. Vi har rigtig gode erfaringer med at skifte rumboer og værelser, og vi tror på, at det er med til at udvikle din tolerance, åbenhed og respekt overfor andre.
De fleste af vores værelser er er to-mandsværelser, men vi har også flere tre-mandsværelser og enkelte værelser til fire personer.

Vi placerer jer sammen med jeres rumbo(er) inden skoleårets begyndelse, med baggrund i samtalen vi har haft på ’nye elevers dag’. Du kommer ikke nødvendigvis til at bo med din bedste kammerat, men vi sørger for at værelset bliver en tryg base for dig. Og hvis du og din rumbo har lidt svært ved at få talt sammen, skal vores kontaktlærere nok hjælpe til med at få løst jeres problemer.
Så længe du er positiv, åben og klar på at få en ny værelseskammerat, så er vi sikker på, at du får en god oplevelse ud af at bo med forskellige personer.

Drengene og pigerne bor på hver deres gange. I løbet af året holder vi besøgsaftener, hvor I får lov til at besøge hinandens værelser på tværs af gangene.
Vi gør meget ud af, at have nogle spændende og hyggelige fællesområder, så alle eleverne er sammen socialt og får en masse gode oplevelser.

Aktiv 1

Vil du være en del af holdet?

Bliv elev
Aktiv 2