Tlf: 97891004
E-mail: nne@nissum.dk

Når hverdagen er anderledes

En gang imellem skal vi have et afbræk fra hverdagen og den normale undervisning. Det vil vi gøre med forskellige uger, som kan være med til at skabe et endnu bedre fællesskab. Det kan være vores intro-uge, hvor vi alle skal lære hinanden at kende eller temaugen, hvor hele skolen sammen arbejder med et emne. Derudover er der mange flere uger, som adskiller sig fra dagligdagen.

Det er følgende:
Påske-ugen, Brobygning for 10. klasse, Praktik for 9. klasse, Vinterlejrskolen, Projektugen for 9. klasse, DOSO (den obligatoriske selvvalgte opgave), 9. klasse sprogrejse, 10. Projektmagerne i København og De Globale Teenagere i Palæstina/Israel. I hverdagene vil vi også have forskellige fælles arrangementer, så vi kan styrke fællesskabet og have det sjovt sammen. Blandt andet arrangerer hver kontaktgruppe en eftermiddag eller aften for de andre elever, med noget indhold de selv bestemmer.

Desuden vil der være forskellige arrangementer derudover. Der er noget for enhver smag. Det kan f.eks være: Foredrag, Koncerter, Forårskoncert, Fester, Forældredage, Talentaften, Teambuilding aktiviteter, Fastelavnsfest, Sportsturneringer, Café aftener, Galla-aften, Teater aften, Efterskolernes dag/aften, Friluftsweekend, Surfweekend osv.

Det kan faktisk være næsten hvad som helst, det vigtigste er bare, at vi får nogle gode oplevelser sammen. Oplevelser, som kan både skabe grin, få dig til at undre dig og blive klogere.

Skal Nørre Nissum være din kommende efterskole?

Tilmeld dig her