Tlf: 97891004
E-mail: nne@nissum.dk

Hvad koster det?

Meget er inkluderet i vores pris

Alle udgifter til vinterlejrskole, sprogrejse i 9. klasse, studieture i Danmark for eleverne på Change- og Move-linjerne, skoledragt og et spillersæt er inkluderet i vores forældrebetaling. Vælger du Global- eller Klima-linjen i 10. klasse, må du dog regne med en egenbetaling, og det samme gælder, hvis du vælger periodefaget skiinstruktør (forhør nærmere om eksakt beløb). Skoleårets indmeldelsesgebyr (2500 kr.) betales først ca. 10-11 mdr. før skolestart.

I skoleåret 2020-2021 er skolepengene pr. uge i 42 uger: 2430 kr./uge.
Herfra trækkes: Statslig elevstøtte = min. 616 kr. – max. 1279 kr. pr. uge.

Betalingen for hele skoleåret er fordelt over 10 rater. Der ydes statstilskud oveni, og egenbetalingen kan beregnes i linket nedenfor.

Find din egenbetaling med prisberegneren

Du kan beregne din egenbetaling her.

Vi vil altid gerne hjælpe dig med spørgsmål omkring økonomien, hvor du kan ringe til os på skolen eller sende en mail til Jens Frølund med dit spørgsmål, så skal vi gøre alt for at svare, så godt vi kan.

Statsstøtte

Statsstøtten er afhængig af husstandsindkomsten, uanset den/de to voksnes biologiske tilknytningsforhold til barnet.
Der er reduktion i indkomstgrundlaget for søskende under 18 år, som bor i husstanden (folkeregisteradresse) – 37.520 kr pr. søskende.

Økonomisk støtte

Har du en lav husstandsindtægt pga. særligt økonomisk belastende forhold (sygdom, skilsmisse, arbejdsløshed el. lign.), kan vi i enkelte situationer efter en individuel vurdering tildele ekstra økonomisk støtte ud over de ovenfor nævnte beløb, så egenbetalingen bliver yderligere reduceret. Kontakt skolen for flere oplysninger, hvis du ønsker at vide mere om denne mulighed.

Aktiv 1

Vil du være en del af holdet?

Bliv elev
Aktiv 2