Tlf: 97891004
E-mail: nne@nissum.dk

Faciliteter

Vi har nogle af landets bedste faciliteter og omgivelser, som du kan bruge så meget du har lyst til.

Kunstgræsbane

Danmarks måske højest beliggende kunststofbane med udsigt over Nr. Nissum. Den er stadig helt ny, har professionelle mål og lys, så du kan spille bold døgnet rundt.

Haller

En stor hal med internationale mål og en lidt mindre. Her er der både plads og mulighed for at spille håndbold, badminton, volley, fodbold, basket og meget andet – både i undervisningen og fritiden.

Klatrevæg

Vores 12 meter høje klatrevæg ligger sammen med den store hal. Her kan du under vejledning fra en uddannet instruktør både klatre og rapelle.

Fitnessrum

Helt nyt fitnessrum med alt, hvad du har brug for af træningsudstyr og maskiner: to løbebånd, to crossmaskiner, masser af maskiner og vægte i alle størrelser.

Svømmehal

Vores svømmehal er 16,6x6m, så der er altså god plads til dukkert med kammeraterne. Her er mulighed for at spille vand-basket, -polo, -volley og undervandsrugby. Svømmehallen har åbent forskellige aftener og weekender og bruges også i forbindelse med valgfagene.

Motor-/metal-værksted

I vores motor-/metal-værksted er der god plads og forskellige maskiner til rådighed, så du kan fixe din knallert eller lave et projekt i metal. Har du lyst til at lære at svejse, kan du også lære det af vores svejseinstruktør.

Hjemkundskab

Vores hjemkundskabslokale har fem køkkener, så der er rigeligt med plads til at udfolde sig i køkkenet.

Krea

Vores krea-lokale er stort og hyggeligt og giver os en masse forskellige muligheder for at udfolde os kreativt med blandt andet glasovn, symaskiner, malegrej osv.

Musik

To splinternye musiklokaler og et studie er klar til brug. Musiklokalerne er fede lokaler, hvor der både er mulighed for at indspille og øve med instrumenter i høj kvalitet.

Fællesarealer

Vi lægger stor vægt på at have gode fællesområder, hvor vi kan hænge ud og hygge os. Her er flere områder med mulighed for spil, snak og afslapning. Desuden har vi en stor have, som er skøn når vejret er godt.

Aktiv 1

Vil du være en del af holdet?

Bliv elev
Aktiv 2